Smarthus

Styringssystemer

Det meste i boligen din kan styres fra mobil, nettbrett e.l. – uansett hvor du befinner deg. I tillegg åpner smarte styringssystemer for automatisering og komfort som tidligere var forbehold nye dyrere boliger.

Lys, varme, alarm og lyd kan styres av enkle hjemmeløsninger eller smarthus.

Med flere av dagens løsninger får du friheten til å velge. Produkter med åpen protokoll gir deg frihet til å velge de produktene som passer deg best. Det øker verdien på boligene, reduserer strømregningen, gjør hjemmet tryggere og hverdagen enklere. Ved å benytte seg av trådløse brytere og termostater reduseres byggetiden fordi man slipper å montere installasjonsbokser for konvensjonelle lysbrytere og termostater, trekke tilhørende kabler og deretter borre opp hullene til installasjonsboksene før installasjonen.

En enklere hverdag

Løsningene vi leverer gir deg som boligeier større komfort og mer fleksibilitet i hverdagen. Produkter som snakker sammen og virker sømløst sammen gir deg kontroll over alt fra varme og lys til lading med mer. Muligheten har få begrensninger og vi finner løsninger som passer best for deg og din bolig samt hvilken livssituasjon du er i.

  • Våkne opp ved at lyset slås automatisk på om morgen
  • Slå automatisk på kaffemaskinen, slik at kaffen er klar når du våkner
  • Slå på lyset i utvalgte rom på én kontakt når du kommer hjem
  • Slå automatisk på lys når du ikke er hjemme
  • La lyset slås på automatisk ved solnedgang
  • Slå på panelovnen eller gullvarme før du kommer hjem
  • Slå av alt lys med ett tastetrykk når du går til sengs eller drar fra hjemmet
  • Smart oppvarming tilpasset strømpriser og utetemperatur

Intelligent styring av boligen

er intelligent styring av boliger har endret måten vi bruker teknologi på i de siste årene. Dette gir deg som sluttbruker mer komfort og i mange tilfeller lavere bokostnader. Det er unektelig smart å automatisk lade bilen når strømmen er billig eller la lys skru seg av og på avhengig av når det mørkt ute.

Samtidig som dagens løsninger styrer mye for oss har vi fortsatt full kontroll og kan tilpasse adferd etter våre egne ønsker.

Kontakt oss

Tromsdalen Elektro AS
Org.nr.: 995750090
Medlem av:
Godkjenninger:
Ekomnettautorisasjon
Godkjent lærebedrift - vi har lærling
Sentralt Godkjent
StartBANK
Tromsdalen Elektro AS