Billading

Våre elektrikere har ekspertisen og kompetansen som kreves for å installere gode ladeløsninger for elbil i private hjem, boligsameier og borettslag.

Etter juli 2022 kreves det ladeboks med type 2-kontakt for å lade elbil hjemme. For å benytte en elbil effektivt og komfortabelt, kreves en gjennomtenkt plan for lading av bilen, hvor både sikkerhet og ressursbruk ivaretas.

Hvordan velge riktig lader?

Velg en trygg, sikker og robust ladestasjon når du skal installere hjemmelader til elbilen din. Det stilles krav til å installere en dedikert strømkurs i sikringsskapet til ladestasjonen. Dette gjør ladingen tryggere uten at den forstyrrer det elektriske anlegget ditt. Ladestasjonen er beregnet på å levere høy effekt flere timer hver dag, i motsetning til en vanlig husholdningsstikkontakt som ikke er konstruert for så stor belastning over lang tid.

Ladere for alle behov

Med de nye ladestasjone lades bilen sikkert, raskt og smart. Produktprogrammet omfatter ladere og kabler for alle behov – fra de enkle og rimelige til de mest avanserte, og for alle typer elbiler og plug in-hybrider. Flere løsninger åpner for styring av lading fra mobiltelefon eller et smarthjemsystem. Både Easee og Zaptec har eksempelvis slike løsninger.

Snakk med elektriker før du velger

Få gode råd av en av våre elektrikere før du velger elbillader. Vi kjenner til de fleste løsningene og kan finne den som passer deg og ditt bruk.

Det finnes mange leverandører av utstyr og de fleste er gode med smarte løsninger. Elbilladere utvikles raskt og det kommer stadig bedre og smartere løsninger i dette markedet.

Vi gir deg et oversiktlig prisoverslag og svarer på de spørsmål som måtte dukke opp i forkant og underveis.

  • Ting å tenke på før du velger elbillader
  • Bruk en elektriker med erfaring med installering av ladebokser
  • Hvor rask lading har du behov for
  • Avstand til ladepunkt fra bilparkering
  • Hvor mange biler som skal lade
  • Hvor kjører du daglig
  • Ta bilde av sikringsskap

Kontakt oss

Tromsdalen Elektro AS
Org.nr.: 995750090
Medlem av:
Godkjenninger:
Ekomnettautorisasjon
Godkjent lærebedrift - vi har lærling
Sentralt Godkjent
StartBANK
Tromsdalen Elektro AS